Trek er op uit in de Kempen

Wandelen


Stap de deur uit en begin aan een verkenningstocht doorheen de kempen. Kaarten zijn bij ons beschikbaar, maar je kan ook altijd vooraf je favoriete wandeling uitstippelen.


Voor meer info: https://www.wandelknooppunt.be. Wij liggen langsknooppunt 67.

Fietsen


Net als bij de wandelknooppunten kan je met de fietsknooppunten zelf een korte of lange fietstocht uitdenken. Wij zijn een ideaal vertrekpunt voor een heerlijke fietstocht tussen het groene landschap met de nodige picknick, café en ijsstops.

Voor meer info: www.fietsnet.be

Culinair


Gierle ligt in het centrum van de culinaire kempen. De vele cafeetjes, restaurants en trendy foodbars liggen op slechts enkele kilometers van onze B&B. Heb je iets te vieren voor groepen vanaf 10 personen kan je ook in onze eigen feestzaal terecht.

Wellness


Nood aan een dagje rust? Vraag naar onze kamer met infrarood en Finse sauna. Laat je je liever verwennen met een massage of andere verzorging verwijzen we je graag naar http://www.amarins.be.

Vespa-verhuur


Wens je een gevarieerde Vespatour dwars door de Antwerpse Kempen? Tijdens deze unieke trip ontdek je de mooiste plekjes van de streek. Rustgevende weidelandschappen, kabbelende riviertjes en typische Kempense dorpjes wisselen elkaar af. Bovendien zijn de kronkelende landweggetjes ideaal voor een actieve rit met je Vespa.

Langsheen de route vind je ook enkele prachtige bezienswaardigheden. Neem een kijkje in het kaarten museum of bewonder de oude priorij Corsendonk. Een Vespa huren doe je best via: vespaverhuurkempen

Mountainbiken


Kom je uitleven op de vele mountenbikeroutes in de omgeving. De bosrijke omgeving leent zich tot een actieve mountenbiketour van 5 tot 25 km. Indien gewenst, zorgen wij voor een energierijke snack voor onderweg. Breng zelf je fiets mee of geef ons een seintje en wij regelen dat alles voor je klaar staat.

Voor meer info: http://mtbroutedatabase.be/antwerpen/lille-beerse.htm

Lilse golf & country


Ben je professioneel golfer of starter, in het clubhuis van de Lilse Golf & Country is iedereen welkom. Of je nu komt voor te spelen of voor een drankje op het zuiders terras. In het clubhuis is het steeds gezelligheid troef.

Voor meer info: http://www.lilsegolfcountry.be

Lilse Bergen


Op minder dan 3km van de B&B vind je een prachtig stukje strand in de kempen. Speeltuinen voor klein en groot naast veel waterpret en eendenzwemvijver.

Voor meer info: www.lilsebergen.be